Wednesday, January 6, 2016

6th Wedding Anniversary Part 4 | Exchange hadiah

Assalamualaikum

nak jugak update walaupun anniversary dah sebulan berlalu.muehaha. hadiah anniversary yang tertangguh. hadiah ni pilihan sendiri..ok tak uolls? tak ok pon tak pe .asal sendiri suka.sebab sendiri yang nak pakai. terima kasih en hubby hadiahkan handbag buat cik isteri.
finally dapat jugak handbag baru. sendiri pun lupa bila last nik beli handbag.
sebab jarang beli handbag, beli bila handbag lama dah rosak. kali ni dapat hadiah.lagi syok.haha

bab jenama iolls tak kisah sangat, janji cantik di mata sendiri.
 suka handbag saiz besar, leh isi banyak barang.

ni wedding anniversary gift untuk en hubby.helmet uolls..rare tak.haha
kalau nak ikut wishlist en hubby, boleh pitam nak bagi. ada lak dia nak mintak sportrim. huhu
doakan gaji cik isteri naik banyak tahun ni, mana tahu tahun depan dapat hadiah sportrim kan.now berangan dulu yea.muehaha
bersambung part 5 nanti.muehaha.k bye

3 comments:

  1. assalamualaikum...jalan2 cari kawan ...yaya dah follow sini....follow back yek...
    mohon kunjungi dan tinggalkan komen di sini
    http://www.yayacendana.com/2016/01/pergi-seminar-di-agrofarmstay-durian.html

    tq ^_^

    ReplyDelete
  2. ooo.. ni yang dapat bunga juga kan

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^