Friday, January 29, 2016

ALIVE 3D ART Gallery Port Dickson

Assalamualaikum
masa ker Port Dickson aritu, sempat singgah Alive 3D Art Gallery . 
bagi nik, kalau korang suka bergambar, elok sangat pegi ke Alive 3D Art Gallery ni. 
yang penting kena kreatif, baru la nampak gambar tu hidup. nik dan en hubby ni jenis yang tak pandai posing dan tunjuk reaksi muka macam2 so gambar nampak biasa jea. kalau korang tengok pun confirm macam tak menarik jea tempat ni kan.
nasib la labu. nak jugak letak gambar yang di snap aritu.haha

time pegi hari tu, tak ramai sangat orang so tak berebut or beratur nak ambik gambar. better datang ramai, lagi meriah. tak ada la sorang pose, sorang kena jadi photographer macam weolls ni. bosan. haha.. kadang2 kaku nak pose macam mana. last2 pose syok sendiri. muehaha. sebenarnya dah lupa susunan gambar yang mana dulu, layan kan jea la yea.

kat sini tak boleh masuk dalam galeri pakai kasut so kene tanggalkan kasut.
kasut2 tu korang boleh masuk dalam loker. kene bayar RM2 untuk satu loker.
galeri ni ada tiga tingkat
rawwwwwrrrr!!!

gambar banyaknya terkeluar dari frame, so tak nampak hidup.ntah sapa la photographer nya.kiki.hai en hubby ^___^













cute fish :)





jom belayar balik.hihi
Alamat :
NO 38-40, Jalan DS 2/1,
Bandar Dataran Segar,
Lukut,Port Dickson,
Negeri Sembilan

GPS : 
Lat 2.559828 , Long 101.817482

Waktu operasi :
11:00 am – 11:00 pm

Contact No : 
+60 6-651 5400

Harga Tiket:
                         Dewasa: RM25.00 ( tanpa MyKad ) / RM20.00 ( dengan MyKad )
          Kanak-Kanak : RM20.00 ( tanpa MyKid ) /  RM15.00 ( dengan MyKid )
dan kanak-kanak bawah 90cm FREE   

1 comment:

  1. Pandai nik ros berinteraksi dengan gambar-gambar tu. Cantik semua

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^