Sunday, January 31, 2016

Jubah Dress Murah Alraandecy 6.0 dari EJ Style

Assalamualaikum

last entry untuk bulan Jan 2016. phewww.cepatnya masa.dah sebulan kita di tahun baru.
kali ni review sal shopping jubah lak. lama dah iolls tak shopping jubah ni.
asyik ulang pakai jubah yang sama jea.bosan kan. ecece..haha
bila dapat tahu EJ Style restock balik design jubah yang nik suka, lagi excited nak beli.
sebelum ni pernah review sal jubah ni. Jubah Alraandecy namanya.
ada 10 warna semuanya. semua warna cantik.rugi tak beli.
from left to right
Dark Coco, Dark Purple, Dark Jade, Royal Blue, Dusty Salmon Pink , Mexican Pink, Gold Mustard, Metal Grey, Jet Black abd Berry

harga cuma RM69 tak termasuk postage uolls.
mana nak dapat jubah harga ni. jarang nak jumpa jubah yang cantik harga nya bawah RM100. selalu harga jubah kalau cantik  harganya pun terover "cantik" sampai rasa tak berbaloi nak beli sehelai jubah sampai RM200 lebih.kalau ada yang murah pon, kualitinya tak seberapa. but jubah dari EJ Style ni bagi nik berbaloi dengan harga. harga mampu milik.design pun simple dan menarik. adik nik kat London pun beli 2 pasang. warna Dark Coco dan Dark Jade

terima kasih EJ Style. macam tau2 jea iolls nak beli jubah Alraandecy ni lagi. tetiba keluar dengan design sama. memang azam tahun baru nak lebihkan pakai jubah bila keluar rumah.
jubah ni jenis tak melekat kat badan. material exclusive moss crepe. selesa sangat.
 harus ada dalam koleksi tau.nik kalau boleh nak borang semua warna.
nik beli Royal Blue dan Dark Purple. saiz XS. salah satu jubah ni iolls buat baju raya terus la,muehaha..jimat kan.
butik EJ Style ni jual jubah dress murah-murah je tapi kualiti tip top.
korang try usha facebook diorang. banyak lagi design jubah selain Jubah Alraandecy ni.

Available at :
Boutique:
TTDI KAJANG
No 56, Jalan Ttdi Grove 1/1, Taman Ttdi Grove,
43000 Kajang.Selangor


1 comment:

  1. Baca blog nik ni terus akak pun order 2 helai terus...hehhee..x sabar nk dpt..harap2 muatlah

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^