Monday, January 18, 2016

Matte Lip Cream by Fame Cosmetics

Assalamualaikum
actually dah usha matte lip cream ni sejak diorang mula nak launching lagi. menarik sebab tawaran harga mampu milik tu.bila dapat tahu harga, duk fikir nak beli ke tak. akhirnya terbeli.
packaging very simple . macam packaging lipsloss kan.
 tekstur soft matte lip cream dari Fame Cosmetics ni creamy. 
ringan jea dekat bibir. lepas sapu akan jadi matte.
tak sticky means tak rasa lekat dekat bibir bila kering.smooth je bila apply.

ada 5 warna. nik pilih code - 002 Nude
sangat recommended tuk anyone yang minat color nude gini.
warna dia soft yang tak nampak pucat.
ada bau . tapi bila pakai kat bibir tak berbau pun.
harga sangat reasonable. mampu milik.


first selfie in the year 2016.
here how it looks on my lips. first time try color lipstick yang nude.
love this color to the max! so pretty.hihi..lagi 
cantik kalau pakai dengan mekap smokey eyes. tapi iolls tak pandai make up smokey eyes tu.


dari segi tahan lama, bagi nik biasa-biasa jea, lepas makan dan minum, warna dia masih lagi melekat walaupun pudar sikit. so lepas makan yang heavy tu kena touch up sikit la bagi kemas kan. .
lip cream ni akan tinggalkan kesan bila lap dekat tisu. 
try dekat tangan pun sama. kesan lipstik akan ada. but overall bagi nik Matte Lip Cream by Fame Cosmetics ni memang best. bulan depan beli warna lain lak ^___^

Cara untuk order
Whatsapp : 013 - 376 0466

Harga :
RM29

Postage :
RM6 (Semenanjung Malaysia)
RM10 (Sabah & Sarawak)
* Beli 5, FREE POSTAGE

Follow :
Instagram : fame_cosmetics
Facebook : Fame Cosmetics HQ

review kita maybe berbeza.untuk better result try sendiri k.
ni bukan sponsor yea. ni review ikhlas dari hati. cewahhh..haha

1 comment:

  1. Cantik warna nya nik..
    Gaji nnt bleh order jgk lah.. ;D

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^