Monday, January 11, 2016

Selamat Hari Ulangtahun Perkenalan yang Ke-8

Assalamualaikum

Alhamdulillah 11 Januari arini genap 8 tahun usia perkenalan kami. rasa macam kelakar plak tarikh berkenalan pun nak kena ingat yea. ngengehngeh
sambut ker? idok la teman. cuma teringat2 jea macam mana mula2 kenal en hubby ni.haha
 kisah kami tak menarik macam orang lain. kenal kat Friendster. first time jumpa kat Hentian Putra.masa tu datang KL konon nak cari kerja tapi terjumpa cinta.haha.tak sangka lelaki yang kenal 8 tahun lepas dah jadi suami pun.
#throwback gambar lama jea la. sebab jarang sangat dapat bergambar dengan en hubby ni. 
I'm lucky I'm in love with my best friend 
Terima kasih untuk semua moment moment indah, separa indah dan yang tak brapa nak indah itu.ngehngehngeh.moga sentiasa menyayangi diri sayang.


2 comments:

  1. BJ DALAM GAMBAR BWH NGAN ATAS SAMA CUMA RUPA UOLL DAH BERLAINAN SIKIT ...DI MAMAH USIA .... SEMOGA KASIH HINGGA KE JANNAH

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah..tahniah nik..moga berbahagia hingga ke Jannah

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^