Saturday, January 30, 2016

Shopping Online | Colourpop Ultra Matte To-Go “Kitty”

Assalamualaikum

bulan ni jea ada 3 review untuk liquid lipstik.sekarang gila beli lipstick. huhu. lately ni kerap sangat shopping online.baru je pesan kat diri sendiri minggu lepas takmo shopping online dah.tapi janji di capati.salah sendiri.mengada tangan ni duk usha ig shop kat instagram. 

serious instagram ni boleh buat kita asyik nak shopping je..kat sini boleh compare harga. semua di hujung jari. cewahhh.nik suka search guna hashtag. selalunya item make up ni pre-order sebab diorang order straight dari USA. but yang nik nak ada ready stock. so iollss beli terus la.dah lama sebenarnya saya nak cuba makeup range dari ColourPop ni


 ColourPop Kitty Ultra Matte Lip Kit ni packaging simple dalam kotak warna purple. 
packaging lipstick lak dalam clear tube so senang tuk tengok warna lipstick. kecik comel jea.mudah nak bawak travel. tak makan ruang langsung pun sebab dia kecik je

tak boleh pilih color. in one set dah ada fixed color. ni semua color baru tau, cuma di buat berbentuk mini. yang full size belum ada lagi. 
dalam ni ada 5 color, Times Square, Bianca, Be Merry, Glitter dan Last Dance
pilih ni sebab dapat try 5 color terus. selalu beli yang full size tak abis pun guna. kadang2 sampai expired. so mini saiz ni dah cukup untuk nik .nanti dah abis, ada alasan nak beli yang baru.ngehngehngeh
from left to right
Bianca, Times SquareBe Merry, Last Dance, Glitter
colour swatches
Glitter- rich red- violet
Last Dance- true brick red
Be Merry- mid-tone true warm pink
Bianca- soft dusty pink
Times Square- muted pink beige

Bianca & Times Square is my favourite sebab color dia nampak natural jea.
matte finish tapi dia tak keringkan bibir. tak melekit bila pakai kat bibir.
sangat senang nak apply sebab guna doe foot applicator.sangat smooth
colour dia tahan lama dan super pigmentation. 
kalau tak makan tak minum boleh la tahan lagi lama. 

kalis air sebab kalau basuh dengan air agak susah nak tanggal.
 so untuk remove better guna makeup remover. overall suka liquid lipstick ni. banyak pilihan warna so tak adalah bosan dengan 1 warna jea. nik jarang pakai lipstick warna terang-terang ni but bila ada dalam set ni, iolls pakai jea. 

nik beli kat sini. the cheapest store so far. services cepat.
Zaleeya Enterprise
SMS/WHATSAPP +601117636647(MAKEUP)
www.facebook.com/ellyshashop
seriously, jatuh cinta dengan ColourPop ni. 
lepas ni no more shopping online.

No comments:

Post a Comment

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^