Saturday, February 13, 2016

2 product awesome untuk kulit berminyak

Assalamualaikum
nak share produk  yang nik guna untuk kurangkan minyak kat muka.
dua product ni dah lama kat pasaran, sebelum ni iolls ada guna.
 ntah naper tetiba stop guna. so tahun ni kita guna balik.
product ni ok tuk nik tapi tak semestinya bagus untuk orang lain.so kalau nak cuba silakan.kalau tak ok sila jangan kecam saya.hihi


Biore UV Perfect Face Milk SPF 50+ PA+++
product ni nik dah guna almost 2 weeks.
nik guna as a primer. so setiap kali keluar memang akan pakai ni.
nik tak try lagi pakai product ni dengan foundation mana2.
 nik lepas tempek ni kat muka, terus iolls tempek bedak compact jea.
sesuai sangat untuk yang oily skin macam nik.
tipu la cakap tak berminyak if sepanjang hari guna kan, but product ni buat muka nik less oily.
sebelum ni pakai bedak compact or simple make up dalam 1 jam macam tu pun muka dah start berminyak lagi2 dekat T-zone. skarang ni at least tahan la sampai ke tengah hari.
ringan, rasa macam tak pakai apa2.senang meresap dalam kulit dan paling penting SPF50
packaging comel so senang bawak travel
nik beli dekat Watson. harga sangat la affordable. bawah RM30.



Clean &Clear Oil Control Film 60s 
skarang ni benda wajib ada dalam handbag iollss
product ni dah lama.time iolls remaja dulu dah popular product ni.
skarang dah remaja purba still lagi ada product ni.hihi
produk ni memang terbaik sebab serap minyak kat muka dengan sangat cepat and then tak kacau bedak or foundation yang kita tempek kat muka.

product ni just untuk kawal minyak keluar kat muka jea yea uolls, bukan product tuk hilangkan terus masalah kulit berminyak. product tuk hilangkan masalah kulit berminyak tu nik pun tercari2 lagi product yang baik tuk kulit sendiri. skarang tengah cuba set skincare dan jamu. kalau berkesan ioll review la nanti. jumpa di lain entry. k bye .

No comments:

Post a Comment

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^