Sunday, February 21, 2016

Majlis Sambutan Hari Lahir Muhammad Iman Zharif

Assalamualaikum
hanya buat sambutan kecil-kecilan untuk family.
Iman genap setahun on 14 Februari masa Valentine's Day minggu lepas, tapi seminggu lepas birthday baru dapat sambut sama2. hold sambutan birthday sebab weekend lepas Mama dan Papa Iman bawak dia ke Cameron Highland.
cepat nya masa.anak saudara kesayangan Teh ni dah setahun. rasa baru semalam Iman senyum dekat Teh time keluar dari bilik bersalin dekat lift di Hospital Islam Az-Zahrah ^___^ . moment indah Teh dan Iman. sampai skarang Teh tak boleh lupa tau.hihi

sambutan birthday ni sambut dekat rumah Chik.sebab TokKu dan TokMa Iman kat sana.
belon-belon dan hiasan belakang yang simple.

umur setahun ni Iman dah boleh berjalan.cuma still lagi tak balance.tapi bila memanjat dah tahap pro.
budak tak reti duk diam. ada jea benda yang dia busykan.
muka kesian. dia nak buang benda kat kepala tu tapi takut Ayah Teh marah.
tu buat muka gitu.haha.comel



Cik Keisha pun ada. siap berbaju merah lagi. ni pun comel jugak.budak baik putih gebu bambam ni
geram tengok pipi dan paha dia.
selalu ok jea tinggalkan dia baring dekat tilam. tapi semalam duk ek ek mintak angkat.
tau ramai orang yang suka layan dia,tu nak berdukung jea,hihi



menu ni dimasak sendiri oleh adik2 nik. menu semua tuk orang dewasa.sebab kanak2 yang boleh makan pun just Iman sorang jea.haha.so makan jea la nasi yea Iman.hihi
menu kami Nasi Putih, Ayam Berempah, Kerabu Pucuk Paku, Sup Tulang dan Kerabu Perut
dessert Labu Sira (tiada dalam gambar)..haha




birthday kek Muhammad Iman Zharif dari Secret Recipes. cadang nak beli kek fondant minion untuk Iman sebab Iman suka minion kan tapi harga boleh tahan mahal. so better beli kek yang biasa kita makan. confirm yang ni sedap.
seisi bergambar
Papa.Iman.Mama




wah. tengok tu.Iman senyum la.hihi..ni gambar paling ok.yang lain banyak yang bergegar, susah nak bergambar bila ada budak2 comel ni.
gambar dari gopro Papa Iman.ada jugak gambar Teh dan Ayah Teh.
Iman tak puas hati apa dengan Pak Uda.semua gambar tengok kat Pak Uda jea.haha



 sambung makan kek.budak comot.
 tak nak dah orang suapkan makanan. dia lak yang suapkan orang makan.



hadiah untuk Iman. bagi Iman kasut sempena dah dapat berjalan ni
video majlsi sambutan hari lahir Muhammad Iman Zharid
Teh tak pandai edit.huhu..baru download software free tuk edit video.jadi la kan.
happy jea budak Iman ni potong kek.gedik tau.haha

Happy birthday Muhammad Iman Zharif . membesar dengan sihat.
moga jadi anak soleh penyejuk hati Mama dan Papa
Terima Kasih jadi penyeri hidup Teh. Teh luv u baby. 


1 comment:

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^