Friday, February 12, 2016

Maybelline Lash Sensational Mascara

Assalamualaikum
nik sangat la jarang kalau keluar atau pegi keje pakai mascara.
lagipun dah lama sangat tak beli mascara but sejak dua menjak ni tetiba rasa nak beli dan pakai mascara. first time try dah jatuh hati kat mascara ni.
seriously, dia bagi effect bulu mata lebat dan lentik.
 packaging dia comel jea .warna light pink metallic  :)
apply 1 coat pun dah nampak hasil.
bulu mata jadi lentik dan bila apply 2nd coat tu akan nampak tebal.
nik stop dalam 2 coat jea.dah cukup cantik. formula mascara ni very wet so kena hati2 sebab akan nampak bergumpal kalau terlebih coating nanti. lagipun tak nak la nampak terlalu dramatic sangat mata ni macam pakai bulu mata palsu.gituu..haha

coats? refer beberapa kali korang masukkan berus mascara dalam mascara container and then apply dekat eyelashes. so nik guna 2 costs but sapu banyak kali mascara dekat eyelashes untuk spread mascara.phewww.. berbelit2 ayat ku. harap faham. tak faham skip jea. haha

berus mascara ni melengkung skit.ala tak jelas lak dalam gambar.
. senang nak apply.lagi2 jenis nik yang jarang sangat pakai mascara ni.
 tak ada sisa maskara kering yang jatuh dan masuk dalam mata
waterproof so sesuai untuk mata yang mudah berpeluh or berminyak
nak buang sisa mascara sila guna make up remover or baby wipes or cuci dengan air suam

overall, really love this mascara. harga RM39.90 
 beli time promotion kat Watson, harga RM 27.80. harga super affordable
ada promosi dekat satu farmasi ni, boleh dapat dalam RM 20 . murah sangat.

demo dalam you tube

connect with me :
BUSINESS INQUIRES » leoni.nik84@gmail.com




No comments:

Post a Comment

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^