Wednesday, February 10, 2016

My Tupperware Collections

Assalamualaikum
entry makcik-makcik sangat ni.muehaha
ni bukan kolesi terbaru dari tupperware but koleksi tupperware terbaru nik.ada beza tu.hehe
Tupperware yea bukan tipu ware.but kat rumah ni ada jea koleksi tipu ware.
nik beli sikit2, beli sikit2 tak terasa sangat duit yg mengalir
kalau nak beli sekaligus tak mampu iolls.

antara koleksi terbaru nik
RiceSmart aka rice dispenser. memang dah lama aim ni asyik bertangguh nak beli
akhirnya dapat beli jugak.boleh muat masuk sampai 10 kg beras.
RiceSmart ni guna konsep first in first out.
so beras mana yang kita isi dulu dalam bekas, itu yang akan kita gunakan dulu
kalau nak pakai, just tarik je laci tu.. dengan cara tu beras terjaga.
ni design baru.lebih slim dan jimatkan ruang

nik dapat free bila beli RiceSmart.waa...happy me
set elegant Pitcher and Glasses.dalam set ni ada 1 bekas Water Cooler Pitcher 2L dan 4 bekas  Elegant High Glass 250ml. setiap gelas tu ada penutup.
cantik sangat set ni. beli sebab warna purple.muehaha

ni dapat free masa annual dinner company.
suka sangattttt. macam tau2 jea iolls suka kumpul tupperware.
ada 8 jenis tupperware dalam ni. manyak syok ooo.haha
 barang-barang tupperware ni boleh pakai lama. so tak rasa membazir pun bila beli. orang kata alah membeli menang memakai.ecece..nampak sangat cam makcik2 kan.hahaha
k la.nanti mak cik update blog lagi. k bye.

1 comment:

  1. waa hamper tu paling best.huhuhu
    kite pun adala a few tupperware. yang kecik kecik je.hehe
    tapi semua gift. tak pernah beli pun.kihkihkih

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^