Sunday, February 14, 2016

Review Sister’s Wedding Nik Idzni Dalila & Kamal Effendi | Official Photographer & Videographer

Assalamualaikum

antara perkara yang penting dalam majlis perkahwinan ialah photographer.
kalau ada bajet lebih boleh hire videographer jugak.
bagus ada photographer ni sebab masa akad nikah ni la banyak moment2 indah so kalau pandai pilih photographer, moment indah tu mesti dapat di rakam.
tertunggu2 gambar dari  Official Photographer. agak lambat service dia. maybe sebab run bisness ni sorang jea kan. but at least bagi jea copy yang tak edit dulu. lama kita tunggu.huhu
silap adik masa booking dulu tak tanya bila siap.hihi. lepas dah sebulan baru tanya and then photographer bagitahu ambik masa dalam 1-3 bulan untuk siap. so paling lewat akan dapat hujung bulan 3.kuikuikui.

tengok la beberapa keping gambar cilok kat facebook :)


majlis akad nikah adik dia guna khidmat AshAnis Photography
+6019-312 3846/+6019-367 7269
Email : ashanispg@gmail.com
Facebook:  AshAnis Photography

AshAnis Photography

Imtiaz Motion Arts
 Imtiaz ni harga dia sangat lah affordable.
video yang diorang hasilkan dalam HD so memang okay sangat lah dengan harga.
video siap dalam masa sebulan.seperti yang di janjikan. so good services :)

Pakej  Video
1 videographer  bertugas
1 HD  video highlights (~5-7 minit) setiap majlis
1 RAW video (tidak disunting)
Sesi outdoor selepas majlis
1 Bluray Disc,2 DVD, beserta custom cover

Terma dan Syarat
-pasangan pengantin menutup aurat
-tiada scene makeup perempuan yang tidak menutup aurat
-minimum RM200 deposit
-1 majlis maksimum liputan 4jam

 Fadli Murtaaza +0163146574
Email : imtiaz.motion.arts@gmail.com 
Facebook : Imtiaz Motion Arts

ni video yang dah di sunting. share lagi skali.hihi



1 comment:

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^