Tuesday, February 16, 2016

Review Sister’s Wedding Nik Idzni Dalila & Kamal Effendi | Bunga Tangan Fresh Flowers

Assalamualaikum
jom continue review.post kali ni ulang balik gambar yang sama.haha
akhir bulan 3 paling lambat dapat gambar dari photography.ngehngehngeh.
senyum tak nak kata apa2.muehaha

review kali ni nak share tentang bunga tangan.
mula-mula pengantin cadang nak buat bunga tangan sendiri.
gigih pengantin nya.but ada yang nak sponsor. macam retis adik iolls ni, ada yang nak sponsor.
bunga tangan sponsor dari kawan baik adik Raihan.kawan sama2 blaja kat London.

tempah bunga tangan dekat sini
Instagram : florahera
Email : freowfreow@gmail.com
yang sponsor bunga tu yang tengah pegang bunga tangan tu.hihi
warna dan gubahan bunga cantik sangat. suka tengok warna purple ni.
tapi bunga layu skit.huhu.masa ambik pun bunga dah nampak cam layu.
nak complain pun tak guna sebab esok pagi nak guna kan. so redha jea la.
berharap bunga tu dapat bertahan untuk majlis esok.
kalau tak layu dah perfect la bunga tangan ni. akak pengantin lak yang frust tengok.
pengantin dah tak fikir apa dah.haha..ker iolls yang cerewet ni.muehaha




dalam gambar still nampak ok, so ok la kan :)
 banyak entry dalam draft, semua story sekerat sebab tak ada gambar yang sesuai.huhu
so lain kali la update lagi yea. 3 bulan lagi kot.tunggu gambar yang sesuai.
k bye

update gambar 12/3/2016


1 comment:

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^