Monday, February 22, 2016

Review Sister’s Wedding Nik Idzni Dalila & Kamal Effendi | Ukiran Henna

Assalamualaikum

skarang ni henna artist ni dah jadi demand sama macam Photographer dan Makeup Artist 
untuk henna adik guna servis from HennaforHer . ambik package. untuk pengantin dan 8 orang yang lain. untuk pengantin design 2 tangan.8 yang lain ni just design untuk 1 tangan jea.
yang best servis inai ni terus ke rumah korang
rambang mata nak pilih sebab semua design lawa-lawa. 
adik guna khidmat Ida dari HennaforHer .pengantin boleh pilih design sendiri. boleh google or pilih design yang diorang dah pernah buat sebelum ni.
so untuk yang lain pilih yang ada dekat IG HennaforHer .
design pilihan pengantin :)..cantik kan.

gambar dari OP
ni design bridemades adik.sorang tu pakai inai dekat kaki.style.hihi
dalam family members nik jea yang berinai.haha
nik pilih this design.before peel off
design simple and berwarna merah. tak nak yang sarat.
gambar ni baru lepas berinai .
malam tidur bau inai.. bahagia.haha
ni warna inai esok harinya.pagi sebelum akad nikah
price sangat affordable and reasonable
sebab ada yang lebih pricey than this yang adik pernah survey.
semput dada uollss tengok harga diorang.macam pakai inai tuk setahun jea.haha

pesanan dari henna maker 
Before henna session follow this: 
1. Scrub is a must tak buat pon xpe. 
Point here to say that IF kaki or tangan  berdaki sangat, henna susah nak pekat merah. 
2. Lotion / Air (penggunaan yang kerap) / Perfume penyebab henna pudar dengan cepat
3. Many Pady akan mengakibatkan henna xmelekat di kuku. HUGE WARNING. 

do contact her to book your slot okay. highly recommended.
HennaForHer
Based in KL & SELANGOR . 
email : hforher@gmail.com
017-2587903 (ida) or 017-9889 774(mira)
https://instagram.com/hennaforher

fuhhh ada lagi entry nak kena update pasal wedding ni. 
berjumpa lah lagi kita dekat next entry.haha

update gambar 12/3/2016



No comments:

Post a Comment

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^