Tuesday, February 23, 2016

Review Sister’s Wedding Nik Idzni Dalila & Kamal Effendi | Make Up Akad Nikah

Assalamualaikum
post ni dah draft lama so baru skang nak post.
bride to be especially pengantin perempuan mesti concern dengan make up masa majlis nanti
majlis nikah ni sekali seumur hidup. lagipun bukan selalu dapat makeup vouge kan.  
 semua nak nampak cantik dari hari-hari biasa. kena buat pilihan yang betul.
salah pilih nanti nampak macam opera cina pulak kan.
make up adik done by talented mua Noraizan_Ismail. adik kenal through Instagram.
pengantin request nak simple make up dan tak pakai fake eyelashes
suka sangat tengok make up adik. nampak natural, glowing dan flawless.

update gambar 12/03/2016


nak make-up lelawa , cantik2, sweet fefeling princess .
jom booking cik MUA kita ni. confirm puas hati.
tengok gambar previous customer pun dah yakin yang make up akan jadi cantik
Noraizan Ismail 013-250 9162
okay that's all for now. byeeee

No comments:

Post a Comment

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^