Sunday, February 7, 2016

Review Sister’s Wedding Nik Idzni Dalila & Kamal Effendi | Video Akad Nikah

Assalamualaikum
just a short updated. dah dapat video dari Official Videographer adik. 
majlis akad nikah ni berlangsung last 1 month kat Masjid Wilayah, Kuala Lumpur.
family dan member rapat pengantin jea yang di jemput. ni pun dah meriah uolls. 
this video pun turned out sweet and simple.
nampak la sekali muka akak pengantin kan. jadi la.dari tak ada langsung.
nak nampak muka sendiri banyak kali.sila la buat video sendiri yea.ngehngehngeh

sila la tonton. kita upload balik kat You Tube channel sendiri :)
dalam family kami ni la first time ada video bagai masa wedding. so enjoy guys.


sumber : 

nak selitkan jugak gambar yang upload dekat facebook
tertunggu2 gambar dari  Official Photographer. agak lambat service dia. maybe sebab run bisness ni sorang jea kan. but at least bagi jea copy yang tak edit dulu. lama kita tunggu.huhu



No comments:

Post a Comment

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^