Sunday, March 6, 2016

Review Sister’s Wedding Nik Idzni Dalila & Kamal Effendi | Majlis Akad Nikah (OP Camera)

Assalamualaikum

amaran: entri penuh gambar
dua bulan lebih dah majlis akad nikah nya.
iolls baru dapat soft copy gambar dari Official Photographer (OP) adik.
selain tu dapat 1 custom album dan 1 frame gambar.
majlis berlangsung sederhana tapi meriah dengan adanya family dan kawan2 pengantin

semua gambar adalah daripada Official Photographer AshAnis Photography
suasana sebelum akad nikah start. pengantin tengah berdebar.ngehngehngeh
baju dan veil pengantin adik tempah di Amnibridetobe . bunga tangan fresh flower lak dari florahera .semua ni adik dapat sponsor dari kawan2 dia. untung la.hihi

jurunikah bagi khutbah ringkas.

tetamu




ayah pengantin perempuan

my mama.hihi






 tepat jam 12.36 pm adik officially isteri orang.



happy muka pengantin bila dah sah. 




bacaan doa








sign

adik dan bridemaids







seisi sarung cincin. corak inai adik hasil tangan HennaforHer 













 menantu bongsu Ma

bagus dewan nikah kat Masjid Wilayah Persekutuan sediakan kerusi. 
sebab tak semua tetamu dapat duduk bersila.
review tentang Masjid Wilayah Persekutuan ada di [ENTRI INI]

just gambar suasana masa majlis akad nikah berlangsung.
gambar tetamu nanti kita up entry lain.

up skali lagi video Majlis Akad Nikah, Nik Idzni Dalila dan Kamal Effendi
Majlis akad nikah berlangsung pada 27hb December 2015 di Masjid Wilayah, Kuala Lumpur.
video HD ni hasil kerja awesome dari Imtiaz Motion Arts

Photography:  AshAnis Photography
Videography : Imtiaz Motion Arts
Wedding dress (Pengantin Perempuan)  : Amnibridetobe
Henna : HennaforHer 
MUA : Noraizan_Ismail
Bunga Tanga : Florahera



1 comment:

  1. Cantiknya masjid wilayah ni. Xpernh p. Tahniah buat adik akak. Hehee

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^