Friday, March 11, 2016

Review Sister’s Wedding Nik Idzni Dalila & Kamal Effendi | Outdoor Photoshoot di Masjid Wilayah

Assalamualaikum
last entry untuk review majlis akad nikah adik. entry hari ni nak selitkan gambar-gambar outdoor photoshoot adik time akad nikah 2 bulan lepas. sesi outdoor adik buat dekat Masjid Wilayah.
masjid yang sangat cantik. lawa rekabentuk masjid ni.
senang buat skali harung satu tempat jea.akad nikah, makan2 dan outdoor photoshoot.
tak de lah terkejar sana terkejar sini

outdoor photoshoot ni petang lepas abis majlis makan2 dalam kul 3 lebih kot so cuaca dia agak panas.huhu..gambar ni nik tak edit tuk nampak flawless or cantik. just ubah frame gambar jea
untung la adik2 iolls.masa nikah semua buat outdoor photoshoot. iolls jea tak ada.tahun 2009, zaman tak femes outdoor photoshoot bagai ni.hihi


cantik make up adik. nampak natural. tak perlu edit pun gambar ni.
natural light pun membantu sebenarnya.



























yeayyyy,akhirnya.dapat siapkan entry review akad nikah adik.
berjumpa kita di entry review lain di bulan 5 nanti.
k bye

1 comment:

  1. Datang lawat sini :) Cantiknye gambar wedding adik awk :)

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^