Tuesday, March 8, 2016

Review Sister’s Wedding Nik Idzni Dalila & Kamal Effendi | Gambar VVIP di Majlis Akad Nikah

Assalamualaikum
tetamu vvip nikah adik lebih kurang dalam 150 orang.
of course semua vvip kami walaupun layanan dan makanan tak semewah vvip yang sebenar.ecece.haha. vvip sebab semua jemputan adalah family dan kawan rapat pada pengantin
ada kawan2 adik yang sanggup fly dari London semata2 nak datang masa majlis nikah ni.

nak share gambar tetamu yang sempat bergambar dengan pengantin.
gambar tak ikut turutan. ada gambar sama cuma gaya pose yang berbeza.hikhikhik
layankan yea. penat tau Official Photographer (OP) snap. so harus tempek gambar kat sini :)















Ayah dan Mama angkat adik. terima kasih stay hingga majlis abis.
Ameera Zaini dan pasangan

kalau tak silap nik,  ni kawan2 yang adik kenal masa diorang bekerja kat tv9.
tak sure la ada yang still kerja lagi or tak kat sana.

bridesmaids yang happening.meriah majlis sebab diorang jea.
bridesmaid adik ni, ada kawan since zaman sekolah dan kawan satu U








tak sempat bergambar kat dewan nikah, kat dewan makan pun ok.








kat belakan dewan makan pun cantik

rasanya macam ada tetamu yang tak ada dalam gambar.
walaupun apa pun, terima kasih sebab hadir memeriah kan majlis.
terlebih or terkurang mintak halal dari kami sekeluarga. ecece..macam ucapan majlis lak.kikiki
k bye.

No comments:

Post a Comment

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^