Friday, April 29, 2016

Daisy Eau So Fresh Perfume by Marc Jacobs

Assalamualaikum
nik kalau kuar rumah, memang selalu pakai perfume
masa study dulu main beli jea perfume yang murah2. tak ada bajet. tak mampu nak beli yang branded sangat.masa tu, perfume yang mampu beli hanya perfume dari The Body Shop dan Avon jea.
skarang sejak kerja, terbeli jugak la perfume branded. nak jugek merasa pakai perfume branded ni. tapi ada yang kata season dah perfume yang iolls beli, tapi iollls tak kisah, 
nik beli Daisy Eau So Fresh Perfume by Marc Jacobs. kirim dekat adik kat London. alang2 adik balik Malaysia kan. bau sangat la best. bila pakai rasa feminine and sexy.. muehehe

my brand new perfume
Daisy Eau So Fresh Perfume by Marc Jacobs

 botol dia pun comel jea.siap dapat pakej skali dengan shower gel dan lotion.
sangat beza harga perfume ni kat sini. so dapat la jimat.

terima kasih dik terima order kakak mu ini. nanti kirim lagi.haha


1 comment:

  1. i nak nik, nt bgtau lah i..
    murah tu yang best hehe :)
    wasap no i nih 016-2334145

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^