Saturday, April 16, 2016

First time shopping di Zalora

Assalamualaikum
selama ni duk baca entry blogger lain tebus voucher di Zalora. Alhamdulillah, ada rezeki nik. dapat voucher dari Zalora Malaysia. Terima Kasih Zalora sudi collaboration dengan kita, blogger suam2 kuku ni. korang nak baca tak entry tu? boleh baca kat SINI

first time shopping di Zalora.excited nya barang yang ditunggu2 dah dapat kat tangan.
nik beli handbag. ingat nak beli baju, tapi minggu lepas dah beli. so beli handbag.boleh guna untuk kenduri adik nanti.

Marie Claire Shoulder Bag
Colour : Black
Material : Polyurethane
saiz detail
Length x Height x Width
- 43.5cm x 30.4cm x 11.6cm
Handle drop: 25cm

suka handbag saiz besar sebab nik ni suka sumbat macam-macam dalam beg.
nanti nak cari sandal or kasut untuk kerja lak. yang tu kena guna duit sendiri la.hihi

No comments:

Post a Comment

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^