Tuesday, April 5, 2016

Online Shopping | 10pcs Kabuki Brush Set

Assalamualaikum
selama ni iolls tak pernah terfikir nak beli set make up brush.
selalu pakai brush yang dapat free skali dengan barang make up yang iolls beli.hihi 
kalau baru nak start makeup.set ni pun dah cukup.  if you all jenis yang jarang make up tak rugi beli pun sebab harga pun murah. dan dapat 10 jenis make up brushes.
first time dapat pegang dan tengok brushes ni pun buat iolss jatuh hati. tak rugi beli brushes ni. lembut, sangat best. ada beberapa brushes ni dupe dari brushes Sigma. tak dapat beli brushes jenama Sigma, dapat yang dupes pun jadi la.hihi
ada beberapa warna, nik pilih hitam + silver.
synnthetic brush, halal, cruelty free.

what's in this 10pcs Kabuki Brush Set?
• flat top kabuki brush (dupe for Sigma F80)
• round top kabuki brush (dupe for Sigma F82)
• round top angled kabuki brush (dupe for Sigma F84)
• flat top angled brush
 • pointed kabuki brush (dupe for Sigma F86)
• precision flat eye brush (dupe for Sigma P80)
• precision tapered eye brush
• precision pointed eye brush
• precision flat angled brush (dupe for Sigma P88)
• precision round eye brush (dupe for Sigma P82)

 siap ada bekas special lagi.bekas beli kat DIY jea.
review 10pcs Kabuki Brush Set by Krissy Grotez. 


worth the price!! the cheapest make up brush set
kat sini palingggg murahhhh. dekat ig lain barang yang sama harga sampai rm90

Whatsapp +6013-2535596

No comments:

Post a Comment

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^