Sunday, April 3, 2016

Online Shopping | Rimmel Stay Matte Pressed Powder (Transparent)

Assalamualaikum
korang sangatla beruntung if  kulit muka bebas daripada masalah
iolls ni jenis kulit muka berminyak.muka selalu berminyak di sekitar T zon (dahi dan hidung)
akan nampak shiny selepas 10 minit bila pakai foundation or powder.haha
dah try macam2 powder and then try beli this powder. this is a must have product for combination/oily skins macam iolls.

nik beli code transparent 001, the lightest shade.
texture powder ni smooth. nik guna after foundation and concealer untuk hilangkan kesan oily or shiny patches kat muka. powder ni contains natural minerals so dapat tolong kita control shine dan boleh tolong minimise pores. yang best powder ni tak ubah foundation color.
guna brush dari sendayu tinggi untuk apply powder dekat muka. selalu kalau nik pakai foundation, nik apply powder ni dekat sekitar hidung dan dahi yang selalu akan oily. 
kalau just pakai powder tanpa foundation, iollss tempak kat seluruh muka.

Pros:
Affordable. harga under RM30.

Cons:
no mirror, no sponge

harga RM28 kat ig shop online ni. harga paling murah iolls jumpa.
WA 012-3449937 to place your order.

No comments:

Post a Comment

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^