Sunday, April 10, 2016

Prada Lace untuk Raya 2016

Assalamualaikum

kepada peminat- peminat Prada Lace, kami di Prada Lace Collection ada menjual Prada Lace yang sangat2 cantik. cantik sangat kalau nak buat jubah, dress or baju kurung. 
buat yang tengah cari idea untuk raya, ni salah satu pilihan. ada yang segan nak pakai material lace sebab nampak macam over or macam pengantin. tapi bagi kami design prada lace kami ni design yang simple yet tak over sangat.
sesuai jugak untuk bakal pengantin or sesiapa yang dah plan nak bertunang. boleh cuba Prada Lace Off White. just tambah hiasan manik, pearls or batu crystal swarovski.confirm meletops baju uolsss.
close up warna prada lace yang ready stock. 
Off White
ni warna lain yang still available
biru
 maroon
 silver
 red wine
 black - hanya ada 2 meter
gambar ni boleh jadi inspirasi. 
hiasan prada lace yang boleh letak di lengan
Ready Stock
Prada Lace Gred AAA(high quality prada lace)

Harga Promosi RM 60/meter
Harga Promosi RM 60/meter
Harga Promosi RM 60/meter
Harga Promosi RM 60/meter
Harga Promosi RM 60/meter

excluding Postage 

if berminat nak beli..pm kami cepat-cepat.ready stok
Whatsapp 018 322 8727

1 comment:

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^