Monday, April 4, 2016

Rai Aidilfitri bersama Zolace

Assalamualaikum

Belum mula puasa lagi tapi tak salah pun kalau buat persedian awal untuk baju raya kan. nik prefer online shopping sebab tak perlu nak menapak ke butik atau mall untuk shopping.  tak payah jugak membazir minyak tempuh jem dan bersesak-sesak cari parking. skarang nik memang suka beli yang ready to wear je senang.pilih apa yang berkenan dekat mata and then bayar. zaman sekarang ni banyak sangat online shop, janji pandai pilih. ZALOCE ni salah satu butik muslimah online di Malaysia yang sangat best bagi nik.

Salah satu jenama yang menawarkan koleksi baju raya ready wear yang dijamin selesa dipakai dan murah adalah dari keluaran jenama ZALOCE! Kesemua koleksi pakaian dan aksesori ZALOCE boleh anda miliki secara online dan jangan bimbang kerana ZALOCE menyediakan kaedah pembayaran yang selamat dan boleh dipercayai. 
Temui aneka pilihan baju kurung moden dan dress Muslimah yang trendi daripada ZALOCE untuk anda gayakan di pagi Syawal nanti. Anda juga boleh tampil sopan ketika ingin menghadiri rumah-rumah terbuka Aidilfitri dengan menggayakan koleksi blouse Muslimah dengan padanan maxi skirts atau palazzo pants seperti berikut.
Bukan itu sahaja, anda juga berpeluang untuk membeli aneka pilihan beg tangan dan aksesori wanita keluaran jenama yang sama. Rai Aidilfitri 2016 dengan dengan meriah bersama ZOLACE Malaysia!






No comments:

Post a Comment

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^