Tuesday, May 24, 2016

bangle comel dari Aisha Wong Accessories

Assalamualaikum
lately ni suka sangat usha accessories comel2. lepas dah usha tu, terbeli la pulekk
walaupun tau jenis iolls ni jarang sangat pakai accessories..huhu
selalu pakai bila rasa nak bergaya lebih or bila ingat nak pakai.ngehngehngeh
hehe, comel tak ?


suka bangle2 minimalist dan simple macam ni
sesuai tuk sesiapa yang tangan kecik macam nik. bangle boleh adjustable
warna tak fade. sesuai tuk digayakan dengan blouse or baju kurung
boleh pakai masa kenduri adik hujung bulan ni.
close up


TO ORDER
Instagram : Aisha Wong Accessories 
Whatsapp +60193026226

1 comment:

  1. cantik tu salut emas ke ...memang emas ...

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^