Sunday, August 21, 2016

Bercuti di Grand Lexis, Port Dickson

Assalamualaikum
 entry ni tersimpan dalam draft dah berkurun, huhu..ambil masa yang lama nak siapkan entry ni.akhirnya publish jugak..nak cerita pasal cuti-cuti sempena Hari Raya bulan lepas. 
bercuti di Grand Lexis Port Dickson ngan en hubby berdua jea 
waktu check in jam 4 petang dan check out jam 12 tengahari
tak perlu deposit sebab kami bayar online.







ada pantry. siap ada microwave lagi


bahagian tandas dan shower asing.
cantik, kemas dan bersih tempatnya.



suka tempat ni sebab ada pool dalam bilik. dan pool ni tertutup. so, takde orang nampak .
malam2 pun gigih iolls laki bini nak berenang.huhu











dinner makan kat bilik je, order guna room service
harga room service menu pun tak mahal mana.




breakfast pun dalam bilik sebab dalam pakej kami tak ambik pakej skali ngan breakfast.
membazair jea ambik. makan skit jea. sarapan ni harga RM35 macam tu. ni pun cukup tuk kami berdua. alas perut sebelum makan tengah hari.hihi




entry untuk harini. nanti kita sambung citer lagi.k bye

1 comment:

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^