Wednesday, August 17, 2016

Sambutan Hari Raya di Opis 2016

Assalamualaikum

Alhamdulillah, tiga minggu lepas sempat buat jamuan makan-makan kat opis.
selalunya kami buat potluck. tapi ada jugak yang tempah dengan catering.
konsep potluck ni memang best sebab ramai yang akan bawak makanan dan kita boleh rasa macam-macam jenis makanan. walaupun tak semua staff dapat join. tak pe.asal iolls ada. yang lain iolls tak kisah.muehaha

makanan kami penuh 1 meja.sampai tak tahu nak pilih yang mana satu.hihi
menu yang sempat disnap.main menu nasi hujan panas. menu tambahan ada roti jala, nasi impit kuah kacang, satay dan macam2 lagi. 








kawan2 opis
macam berjanji la pakai baju warna sama



lama giler dalam draft.arini baru sempat publish. nampak tak, busy sangat iolls ni.haha
ok la busy dari busy body kan. ok bye.

No comments:

Post a Comment

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^