Wednesday, September 7, 2016

Happy Birthday To Me!

Assalamualaikum

9 August - Happy Birthday to me. ngeeee.. I am 32 years old. Sweet 32. Haha!
Alhamdulillah, Allah masih panjangkan umur hingga ke hari ini. 
birthday dah hampir sebulan,baru sempat update blog.

hadiah dari en Hubby. sejambak bunga.bunga paling cantik bagi nik. sukeee...hehehe
en hubby memang every year akan bagi bunga, dan every year jugak iolls citer kat blog. tapi kali ni lambat sebulan.haha



a day before birthday en hubby belanja makan. 
makan kat secret recipes, siap tapau kek,beli 1 slice jea.
beli banyak pun rugi. tak ada sapa nak makan.kat rumah, kami berdua jea 

dari kecik, nik jarang celebrate birthday. dan tak kisah pun tak ada yang celebrate.haha
dapat wish pun dah buat kita happy.terima kasih yang wish birthday dekat kita.
yang nak bagi hadiah boleh pm kita.haha.k bye

3 comments:

  1. Kakak pun nak wish juga
    Happy birthday Nik...
    Kebetulan 5hb lepas birthday kakak dan sambut berdua juga dgn en abg makan betul-betul sama dgn yg Nik makan di SR juga. Cuma kakak tak ada bunga:)

    ReplyDelete
  2. Cantiknya bungaaaa! Happy Birthday!

    ReplyDelete
  3. hepy belated besday nik :)
    semoga bahagia membawa ke syurga Allah :)

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^