Saturday, September 10, 2016

Review Sister’s Wedding Nik Idzni Dalila & Kamal Effendi : Catering

Assalamualaikum

 ekceli entry ni dah lama dah tersimpan dalam draft,  so harini nak publish.ada beberapa lagi entry masa kenduri adik iolls tak publish. tunggu gambar photografer. ni semua gambar dari kamera adik
untuk majlis adik, family guna pakej dari Bladik ADIDA Catering
urusan catering semua Ma yang uruskan. owner catering ni kawan Ma.Ma booking makanan untuk 500 tetamu.

so far, service Bladik ADIDA Catering ok
lauk sedap. senang nak berurusan. Recommended lah

Bladik ADIDA Catering
Kg Pengkalan Cina, Beris Kubur Besar ,
16020 Kampong Bachok, Kelantan, Malaysia
Phone : 019-981 0517






kerusi lebih2 kami letak kat bawah pokok, nanti boleh jadi tempat lepak orang2 yang dah siap makan tapi nak stay lagi masa majlis. hihi
lauk pauk yg dihidangkan. ramai orang cakap sedap.siap ada yang mintak tapau tuk bawak balik.hihi





makanan kat meja pengantin sedap
tak sempat pun nak buang plastiknya.haha





No comments:

Post a Comment

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^