Sunday, October 2, 2016

check in di Le Méridien Putrajaya

Assalamualaikum
2 minggu lepas nik sempat bermalam di Le Meridian, Putrajaya. teman adik yang ada event tupperware. jadi babysitter jaga budak comel ngada Keisha.haha
so nak review sikit la sal hotel ni. my personal review kot ada yang berminat nak pergi kan. 
Overall, bilik memang puas hati. interior hotel ni moden. simple but nice.bilik nya tak besar sangat tapi muat la untuk kami 3 orang.
katil pun empuk, syok tido weiii.haha
meh tengok gambar.

rasa cam nak bawak balik side table ni.lawa.
kerusi ni pun.haha

depan toilet ada tempat wardrobe. ada disediakan sekali utilities untuk buat kopi dan teh
iron dan iron board pun ada.

siap dengan peti keselamatan dalam almari.
in case korang nak tinggalkan barang berharga dalam bilik, boleh simpan dalam peti tu. 
bilik air hotel ni memang terbaik. siap ada bathtub
bersih, maklumlah hotel baru kan.




bilik kami tingkat 10, tak ada balcony.tapi dari tingkap nampak view IOI Mall Putrajaya
kira dekat dengan mall,jalan kaki pun boleh iolls




makan petang kat sini.

harga bilik kami tak termasuk breakfast. so kami order guna room services


makan dengan budak kecik mengada.haha
geram jea tengok pipi dia tu

so far nik suka hotel ni. best.staff sangat baik and peramah
kalau korang nak duduk hotel ni, silakan

Address : 
Lebuh IRC, IOI Resort City, Sepang Putrajaya, 62502 Malaysia
Phone: (60)(3) 8689 6888

sapa2 nak order Tupperware boleh order dengan adik kami yea. 
harga confirm murah dari harga di katalog.
nak join jadi ahli pun boleh. mana tahu ada yang nak buat duit lebih. 

Facebook :
Instagram : 
Blog : 

Nik Rosmaliza Nik Mahmud (Nik Jaa) 
COD: MCD Kajang Perdana 
WA/CALL: 012 9174 698 

No comments:

Post a Comment

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^