Sunday, October 23, 2016

Farewell & farewell again

Assalamualaikum

bulan ni last day untuk two of my officemate.so ada jamuan tuk diorang. 
makan free lagi iolls.sejak bulan 7 aritu,tiap2 bulan ada farewell party untuk opismate.masuk ni dah 6 orang resign. rasa macam bermusim. tetiba ramai plak yang resign. and then tahun ni giliran sales, 
harap2 tak ada dah yang resign yea. masa untuk cari opismate baru lak.moga pangganti nanti sebagus yang dah resign ni.

makanan masa farewell party.yum yum.



iolls masih di sini. tak plan lagi nak resig bila..haha
terus terang cakap iolls ni bukan jenis yang ambitious.
for me, cukup la ada kerja walaupun tak sesuai dengan kelulusan, yang penting dapat gaji dan dapat bayar segala hutang piutang dan belanja untuk diri sendiri.
even kalau tak naik pangkat pon iolls tak kisah, janji ada kenaikan gaji.
gaji kena naik beb, kalau tak iolls pun resign. makin lama kerja, makin besar tanggungjawab kan. lain la ko memnag suka pass kerja kat orang lain.oppsss.

Leaving is not always easy but it has to be done sometimes.
we wish you lots of success and happiness.

good luck untuk yang resign. moga gembira di tempat baru.jangan rindu kami tau tau.hahaha

No comments:

Post a Comment

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^