Friday, October 14, 2016

Real Fighter

Assalamualaikum
adik kat hospital Royal London skarang ni. doctor suspect ada infection. but Alhamdullah bukan infection, tapi still kena tahan kat hospital tuk rawatan lanjut. masa dapat tahu tu, tak tau perasaan tu macam mana.speechless. adik sakit lama sangat lepas immunotherapy. baring jea, gerak tangan pun rasa sakit macam kena tikam kat dada. paling sakit adik penah rasa. makan ubat paling kuat pun tak hilang sakitnya. Allahu.kakak mana tak rasa sedih bila tahu adik sakit macam tu.

i can't stop thinking about her..kalau duduk saja2 tak buat apa2 mesti asyik teringat je kan, tiba-tiba menitik air mata ni.tak mampu nak luahkan dengan kata2
Dear Allah, please take care of her. May Allah remove all your pains adik, moga Allah bagi kesembuhan .moga Allah melindungi adik walaupun adik jauh dari pandangan mata kami.
Adik tetap dekat di hati dan doa kami.sangat dekat adik.
Thanks Allah for this test. please make my family and my sister strong enough to face it. 
please remain me that your plan are better than our dreams.
To Kamal dan Adik, May Allah bless you during this difficult time,stay strong both of you.
Allah ada

Dear Cancer,
I hate you. leave me and my family alone.
you are not welcome here. you picked the wrong person to fight with.
my sister, she is one of the strongest woman i have ever met and you will lose this fight.
#cancerfighter


1 comment:

  1. semoga adik cepat sembuh dan segala urusan dipermudahkan..

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^