Thursday, October 13, 2016

Review Sister’s Wedding Nik Idzni Dalila & Kamal Effendi | Kenduri Kesyukuran 28 Mei 2016 (OP Camera) Part 2

Assalamualaikum
sambung citer sal wedding adik.
kita tayang gambar pengantin berdua lak.banyak sangat gambar cantik.
so terpaksa buat 2 entry. entry ni tak ada banyak bebelan. layan gambar la yea.
adik tak ada buat outdoor photoshoot. just bergambar dekat pelamin dan bilik pengantin jea.
Alang cakap, macam banyak dah lighting kat pelamin tu tapi tetap tak dapar cerahkan Ayah Su.hahaha
so Ayah Su kena terima la kenyataan yea. tak perlu pi cucuk clorox bagai tau tau tau.muehaha













































video. hasil dari gambar photographer.haha

next  entry kita citer sal pelamin dan baju pengantin.

1 comment:

  1. suka tengok inai pada pengantin seri sangat sebab dia putih kan.

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^