Tuesday, October 25, 2016

Review Sister’s Wedding Nik Idzni Dalila & Kamal Effendi | Henna untuk Majlis Resepsi

Assalamualaikum
untuk wedding review adik kali ni nak story sal henna.
rasa macam tak berseri jea kalau pengantin tak pakai inai.
adik chose this design. cantik kan uolls
design yang simple dan sweet, tak crowded sangat so tak serabut tengok
warna merah inai pun lawa.





pricenya tak ada la  mahal sgt mcm lain2 henna professional yg ada.
do contact her untuk booking okey. highly recommended !
01126019641

1 comment:

  1. cantik sangat naik berseri even nampak cam simple tapi bila pemakai kulit cerah simple pun nampak berseri

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^