Wednesday, October 26, 2016

Review Sister’s Wedding Nik Idzni Dalila & Kamal Effendi | Photograper di Kelantan

Assalamualaikum
hari ni nak wat last review sal kenduri adik.
official photographer kenduri kesyukuran adik Hakimi Roslee Photography
lewat booking photographer, so ramai photographer dah tak available.lagi2 kenduri adik ni masa cuti sekolah plus ramai berebut nak buat kenduri awal cuti sekolah sebab seminggu lepas tu dah nak puasa.hihi. puas jugak la cari. nasib baik ada photographer yang available tarikh adik tu. rezeki adik. photographer ni kawan adik ipar nik. dia pernah jadi photographer untuk adik kedua nik sebelum ni.

tak ada outdoor photoshoot pun. adik memang plan tak nak buat. posing kat pelamin dah cukup.
tu pun dah banyak gambar lawa2.hihi

berminat dengan hasil kerjanya boleh la laju-laju PM beliau tau.

antara gambar yang nik suka
gambar kat dalam bilik jea. tak ada hiasan apa2. gambar fokus pada pengantin jea.
tapi hasil cun sangat. 



yeayyyy.last review untuk majlis nikah kenduri adik kita. tunggu majlis anak saudara lak nanti.
tapi please jangan gatal nak nikah cepat sangat yea anak2 saudara semua. hahaha

2 comments:

  1. assalam. rasa rasanya mcm kenal lah dgn adik akak ni.
    pnh msk paper kan.. pasai sakit..
    adik akak seorang doktor, kan!

    tp maafkan saya kalau sy tersalah. tp rasanya betullah sbb ada terbaca ari tu.. dktor nik

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^