Monday, October 17, 2016

Review Sister’s Wedding Nik Idzni Dalila & Kamal Effendi | Butik Pengantin di Kelantan

Assalamualaikum
cerita pasal majlis nikah kahwin ni memang seronok.hari ni review sal butik pengantin
untuk majlis adik, adik cuma sewa pelamin dan meja makan beradab je dengan butik pengantin ni.
make up dan baju pengantin kita cerita next entry yea.

adik guna khidmat NADA BRIDAL.jatuh hati dengan pelamin ni.
pelamin dalam rumah yang simple. decoration nya tak berat dan sedap mata memandang
even kenduri tak ada seisi sanding2 tapi still nak ada pelamin tuk bergambar.
NADA BRIDAL ni pandai pilih sudut mana untuk letak pelamin bagi nampak lawa dan gah.


Hiasan Meja Makan
nak elak pengantin makan bawah pokok, so kami sediakan meja makan beradab.haha
if korang nak pelamin yang sweet macam ni, korang boleh follow facebook NADA BRIDAL
berminat boleh book 0139150610. service yang diorang bagi pun baik dan sangat puas hati.really recommended tau. senang nak bawa berbincang.

No comments:

Post a Comment

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^