Sunday, November 27, 2016

hotel bajet di Manjung. Perak

Assalamualaikum
entry basi.huhu.hujung bulan lepas teman en hubby pi event kereta. so macam biasa iolls akan stay dekat hotel, just en hubby jea join event tu. kira teman jugak la tu yea.wink wink..haha
kami stay dekat Double Happiness Hotel, Majung. sebelah AEON Manjung. dekat sangat dengan event kereta tu.hotel bajet jea uolls.bukan nak stay lama pun.hihi

Alhamdulillah. hotel sangat selesa, cantik dan kemas walaupun berstatus hotel bajet
bilik tak ada la luas mana. but tuk  kami yg duduk berdua ni mmg sgt selesa.
harga hotel dalam RM 1++. 


tak ada almari baju tapi cukup la ada ruang gantung baju




toilet pun sangat bersih.


k tu jea nak citer.hihi.iolls buat entry warm-up jer dulu.
nanti update lagi. k bye

No comments:

Post a Comment

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^