Saturday, November 5, 2016

Suri Hati Mr Pilot Full Episod (Tamat)

Assalamualaikum

ramai yang tak boleh nak move on lagi dengan drama Suri Hati Mr Pilot ni kan.
nik layan gitu2 jea. episod last tak sempat nak tengok. huhu
gigih la iolls cari online.happy ending yea.

JUDUL : Suri Hati Mr Pilot
EPISOD : 16 episod
TARIKH TAYANGAN : 10 Oktober 2016
HARI / MASA : Isnin-Khamis / 10.00 malam
SIARAN : Astro Ria 104 & Astro Ria HD 123
PENGARAH : Michael Ang
TERBITAN : Cube Film Sdn Bhd
PELAKON : Fattah Amin, Neelofa, Eleena, Alvin Chong, Mas Khan, Aleza Shadan, Nina Juren

WATAK PELAKON
Fattah Amin sebagai Ejaz
Neelofa sebagai Warda
Eleena sebagai Inara
Mas Khan sebagai Daniel
Alvin Chong sebagai Johan

SINOPSIS
Pertemuan Ejaz (Mr. Pilot) dan Warda membuka semula lembaran kisah dua tahun lalu. Peristiwa yang menyebabkan Warda dibuang keluarga atas kebodohan sendiri yang terlalu taasub dengan cinta Muslim!

Getar yang hadir buat jiwa Warda dan Ejaz kalut sendiri. Ejaz diasak cemburu dengan kehadiran Daniel dan Razif yang turut menyimpan perasaan istimewa pada Warda. Akhirnya dia nekad untuk mengahwini Warda.

Perkahwinan yang terbina mula menimbulkan bibit cinta di hati mereka. Namun tika bahagia berada di puncak, Muslim kembali menuntut cinta. Inara mula menyusun rencana. Ejaz mula diburu curiga. Hubungan yang retak menanti belah akhirnya runtuh saat satu kemalangan menimpa Ejaz dan meragut pergi semua impian dan cintanya buat Warda dan dunia penerbangan. 

Masih adakah lagi bahagia buat mereka? Layakkah Warda menjadi suri hati buat Mr. Pilotnya? Atau akan menjadi racun berbisa pada kebahagiaan Ejaz?

Suri Hati Mr Pilot Episode 1


Suri Hati Mr Pilot Episode 2


Suri Hati Mr Pilot Episode 3


Suri Hati Mr Pilot Episode 4


Suri Hati Mr Pilot Episode 5


Suri Hati Mr Pilot Episode 6


Suri Hati Mr Pilot Episode 7


Suri Hati Mr Pilot Episode 8


Suri Hati Mr Pilot Episode 9
Suri Hati Mr Pilot Episode 10


Suri Hati Mr Pilot Episode 11


Suri Hati Mr Pilot Episode 12


Suri Hati Mr Pilot Episode 13


Suri Hati Mr Pilot Episode 14


Suri Hati Mr Pilot Episode 15


Suri Hati Mr Pilot Episode 16



No comments:

Post a Comment

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^